Hertil bruges udvandede spegesild, kogt kød. rødbeder, syltede agurker, kogte kartofler og rå æbler. Alle disse ting
skæres i passende små firkanter. Et lille glas kapers blandes i. Rør en blanding af kaperssaften, sur sennep, stødt peber og lidt eddike. Smag til med sukker. Hæld det over de små firkanter og lad det trække i nogle timer. Ved anretningen pyntes med skiver af hårdkogt æg.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(2 stemmer)
Opskriften er vist 12111 gange, og udskrevet 127 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider