Spege el. marinerede sild 3-4 Spege el. marinerede sild
2
dl.
Piskefløde 2 dl. Piskefløde
0.5
spsk.
Sennep krydret 0.5 spsk. Sennep krydret
1
Rødløg revet 1 Rødløg revet
1
tsk.
Karry 1 tsk. Karry
1
Lille pk. frosne ærter 1 Lille pk. frosne ærter
Persille Persille
Opskrift:
Giv ærterne et kort opkog i letsaltet vand og lad dem dryppe godt af. Læg dem i et fad med kant og læg sildefileterne der er skåret i smalle strimler over. Pisk fløden meget stiv og rør sennep, revet løg og karry i. Bred det over sildefileterne og stil retten koldt i en time. Drys med frisk hakket persille.
Man kan også erstatte ærterne med kolde skiveskårne kartofler.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 9847 gange, og udskrevet 122 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider