Rens, flå og filer kryddersilden og skær fileterne i skrå strimler. Overhæld dem med mælk og lad dem stå ½ time. Hæld mælken fra og lad silden dryppe godt af. Rør marinaden sammen af tomatpure, estragoneddike, finthakket løg, 1/4 tsk. stødte nelliker, smuldrede laurbærblade og tørret timian. Hæld marinaden over silden og lad det hele trække til næste dag.
Tips:
Variation: Tilsæt yderligere marinaden 1 lille hakket syltet agurk.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(3 stemmer)
Opskriften er vist 11433 gange, og udskrevet 258 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider