Rens sildene godt og tag benene ud hvis man er til det. Fyld så en benfri sild og evt. rogn eller mælk i hver sild. Bland rasp og mel og vend sildene heri. Steg sildene ca. 5 min. på hver side og hold på dem så de ikke åbner sig. Panden koges af med mælk mens den koger dryppes eddiken i så den ikke skiller, den smages så til med sukker og evt. lidt salt. Persillen hældes i og gives et opkog.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 7484 gange, og udskrevet 94 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider