Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fyldte sild i porter

Fyldte sild i porter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
8 Sild
2-3 Skalotteløg
2-3 kvistTimian
1 Porter
1 citron Saften herfra
 Olie
 
Opskrift:
Sildene renses og ses efter for ben, og dryppes godt indvendigt med citronsaft, og fyldes med fint hakket løg og timian. De kommes i et smurt ovnfast fad overhældes med porter og dækkes med stanniol. Dampes i ovnen i 15 min. ved 200 grader og afkøler af i lagen. Der drysses lidt timian og tynde strimler citronskal over inden serveringen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9563 gange,
og udskrevet 175 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Dr Skinkehals  -  2011-12-17 15:11:29
Skal sildene foldes inden overhældning med porter?? Og skal det bare serveres på en rugb'er???