Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Knuds sild

Knuds sild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
FrokostRet : Frokost

Hovedingrediens : SildeFisk

SildUkendt oprindelseslandKilde : Sildesiden

Indsendt :


Knuds sild, billede 4 Knuds sild, billede 1 Knuds sild, billede 2 Knuds sild, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Marineret sildefileter Stor sildefilet 80 gram
alm. sildefilet 60 gram

Beregn 1 alm. sildefilet pr. person til frokost.
200 gram Mayonnaise 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
200 gram Creme fraiche 18 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
100 gram Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
Peber. hvid
   


Opskrift:

Mayonnaise, creme fraiche, presset hvidløg og peber røres godt sammen.

Porren skæres i tynde ringe. Sildefileterne skylles i vand og tørres af i køkkenrulle og deles i små stykker. Alt vendes sammen.

Trækker koldt i et døgns tid.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (5 stemmer)

Opskriften er vist 56148 gange,
og udskrevet 892 gange.


Energi:
KJ total 13493 (3212 kcal)
KJ pr. Pers. 1686 (401 kcal)
Vægt ialt 1004 gram
Vægt pr. Pers. 125 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1344 KJ (320 kcal)
Protein 6.9 gram
Fedt 28.1 gram
Kulhydrat 11.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Helene  -  2018-04-04 07:19:36
Kan man bruge frosne sildefileter?


susan  -  2007-01-21 22:09:23
de smager godt og er nemme at lave, dem kunne jeg godt finde på at lave en anden gang :-)