Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Karrysuppe med kylling

Karrysuppe med kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Martin W. A.

Indsendt :



Ingredienser:
1 bakkekyllingestykker med skind
1 flaskebillig hvidvin (7 dl)
7 dl.mælk
14 dl.kyllingefond
 rød karry
1 bakkechampignons (i skiver)
1 pakkebacon
2-3 peberfrugter (i tern)
2 løg
1 bakkeflødeost (neutral)
2 fedhvidløg
 forårsløg eller purløg
 smør
 hvid peber
 tomatpuré (ikke koncentreret)
 
 Fond:
2 løg
2 gulerødder
2 fedhvidløg
1 chili
5 peberkorn
3 laurbærblade
2 timiankviste
1 rosmarinkvist
1 hønse bouillonterning
1 grøntsags bouillonterning
 
Opskrift:
Steg kyllingestykkerne ca. 5 min på panden, så fedtet steger fra.

Groft hak ingredienserne til fonden, og put dem i en suppegryde sammen med kyllingestykkerne og 2 liter vand. Kog ca. 1,5 time

Tag kyllingestykkerne op, og hæld fonden igennem en si, og smid grøntsager osv. væk.

Smelt en stor klat smør i suppegryden, og svits hakket løg, champignons og peberfrugt sammen med 1 god tsk rød karry

Tilsæt vin, fond og mælk og kog op.

Tilsæt 2 fed knust hvidløg, ½-1 dl tomatpure og rør flødeosten ud i suppen. Jævn med meljævning. Smag til med hvid peber, salt, tomatpuré og karry indtil den er god stærk og krydret. Evt. chili hvis man ønsker den stærkere.

Pil kødet fra kyllingestykkerne og smid det i suppen.

Server med ristet bacon og hakket forårsløg eller purløg ovenpå.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (12 stemmer)

Opskriften er vist 43615 gange,
og udskrevet 784 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Lise  -  2012-05-12 21:36:36
Hej - jeg lavede den uden hvidvin men med dobbelt så meget mælk. Champignon havde jeg ikke og ligesådan heller ikke rosemarinen. Den blev ikke bare god men fantastisk god.

mig  -  2012-04-10 18:39:24
helt seriøst jeg syntes der er for mange ingideinser i det er okay hvis det er en god suppe men den skal også være god man skal jo ind i 1000 specil forratninger for at finde det og det lyder ikke til det er en en særlig god suppe.

kokamok  -  2008-11-05 17:12:53
Der er ALT ALT for meget hvidvin i suppen. jeg har prøvet at lave den og gik 100% efter opskriften.. den er virkelig ikke særlig god med alt det vin, men uden vinen (eller i hvert fald en mindre mængde)er det en udemærket opskrift på en karry suppe.