Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Marinerede sild i sennepsfløde

Marinerede sild i sennepsfløde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostsild

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandKilde : Sildesiden

Indsendt :



Ingredienser:
4 Marinerede sild
2 Store æbler
3 Stænglerblegselleri
1 Stort løg
2 Syltede agurker
2 Små tomater
1 bdt.Persille
 Purløg
 
 Senneps fløde:
1 Hårdkogt æg
1 Rå æggeblomme
1-2 spsk.Usødet lys sennep
2 dl.Fløde
 
Opskrift:
Skær 1 afdryppet sild i smalle snitter og resten i mindre terninger. Skær skrællede æbler i små terninger og skyllede blegselleristængler i smalle snitter. Hak løg og syltede agurker fint. Pil det hårdkogte æg, tag blommen ud og gnid den ud i en skål med en ske. Hak æggehviden og bland den med det øvrige salatfyld. Rør den kogte æggeblomme med den rå æggeblomme og sennep. Pisk fløden halvstiv og vend den i dressingen evt. smages til med lidt mere salt og peber, afhængig af hvor stærk en sennep man bruger. Tag den strimlede sildefilet fra og vend resten af fyldet i senneps dressingen. Anret salaten i en skål og pynt med de udskårne silde stykker, klippet purløg og små tomat snitter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10465 gange,
og udskrevet 219 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Frank & Dorte  -  2008-12-09 20:12:26
Smager bare himmelsk og laves til alle festlige lejligheder og højtider