Marinerede sild i sennepsfløde

Marinerede sild i sennepsfløde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostsild

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandKilde : Sildesiden

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 Marinerede sild
2 Store æbler
3 stilkeblegselleri
1 Stort løg
2 Syltede agurker
2 Små tomater
1 bdt.Persille
 Purløg
 
 Senneps fløde:
1 Hårdkogt æg
1 Rå æggeblomme
1-2 spsk.Usødet lys sennep
2 dl.Fløde
 
Opskrift:
Skær 1 afdryppet sild i smalle snitter og resten i mindre terninger. Skær skrællede æbler i små terninger og skyllede blegselleristilke i smalle snitter. Hak løg og syltede agurker fint.

Pil det hårdkogte æg, tag blommen ud og gnid den ud i en skål med en ske. Hak æggehviden og bland den med det øvrige salatfyld. Rør den kogte æggeblomme med den rå æggeblomme og sennep. Pisk fløden halvstiv og vend den i dressingen evt. smages til med lidt mere salt og peber, afhængig af hvor stærk en sennep man bruger. Tag den strimlede sildefilet fra og vend resten af fyldet i senneps dressingen.

Anret salaten i en skål og pynt med de udskårne silde stykker, klippet purløg og små tomat snitter.





karakterer:
Opskriften er vist 11746 gange,
og udskrevet 240 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-12-09 20:12:26
Smager bare himmelsk og laves til alle festlige lejligheder og højtider