Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Mælkemarinade

Mælkemarinade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Marinader

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mælk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 l.letmælk
0.5 dl.ymer
 


Opskrift:

Navnlig til vildt bruges denne marinade, da vildkødet ofte har en ram smag, som mælkemarinaden kan tage.

Letmælk og ymer blandes i en krukke, og heri kommes kødet, med let pres over. Stilles koldt, gerne 1-2 uger. Kødet bliver desuden mørnet ( godt også for hårdt oksekød). Kødet tages op, aftørres og brunes i smør i en gryde. Mælkemarinaden kasseres og der anvendes bouillon og fløde til kødet.

Tips:

til 1 kg kød







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8687 gange,
og udskrevet 55 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu