Kyllingerand med dressing

Kyllingerand med dressing, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
240 g.kyllingekød
200 g.asparges
200 g.ærter
2 dl.hønsebouillon
6 Husblas, blade
 salt
 peber
 
 Dressing:
8 tsk.let mayonnaise
50 g.tomatpuré
2 dl.ylette
 salt
 peber
 
Opskrift:
1 kylling som er kogt med en god suppevisk, pilles fri for skind og ben og kødet skæres i mindre terninger. Vej 240 g af – smid resten i fryseren. Hæld lagen fra aspargesene og gem den. Kog grønne ærter ca. 3 min. og afkøl dem. Læg husblas i blød i ca. 10 min. i koldt vand.

I en randform fordeles kød, asparges og ærter så det ser pænt ud. Aspargesvand og suppe varmes op og lad husblassen opløse heri. Væden som smages til med salt og peber hældes over så det dækker. Stilles i køleskabet natten over.

Dressing:
Dressingen røres godt sammen og smages til med krydderierne og serveres til sammen med 30 g brød og minimum 200 g grøntsager pr. portion





karakterer:
Opskriften er vist 16519 gange,
og udskrevet 406 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu