Vinmarinade

Vinmarinade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Marinader

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Diverse vin - Blandet vin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 gulerødder
 en trekantet selleri
1 løg
2 chalotteløg
1 porre
1 kvisttimian
2 laurbærblade
10 peberkorn
10 enebær
1 dl.eddike
2 dl.vand
¾ flaskehvid eller rødvin
1 dl.olie
 
Opskrift:
De rensede gulerødder, den rensede selleri, de pillede løg og den rensede porre skæres i småstykker, letsvitses i olien i ca. 5 min. og afsvales og vinen hældes over. Kødet kommes i en krukke og herover marinaden – gerne olien til sidst. Låg lægges over og kødet vendes af og til. Trækker i alt 2-3 dage.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 14168 gange,
og udskrevet 145 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu