Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Champignonsovs

Champignonsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
SaucerRet : Saucer - Svampesaucer

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Champignonsovs, billede 4 Champignonsovs, billede 1 Champignonsovs, billede 2 Champignonsovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
75 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
lidt Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 dl. Hvidvin. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber. hvid
3 dl. Kaffefløde 9% 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Jævning
   
Opskrift:
De rensede hakkede svampe svitses i smør med citronsaft og heri tilsættes hvidvin og fløde og sovsen koger i 3-4 min. jævnes og smages til.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (25 stemmer)

Opskriften er vist 101379 gange,
og udskrevet 2193 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 5831 (1388 kcal)
KJ pr. Pers. 1457 (347 kcal)
Vægt ialt 875 gram
Vægt pr. Pers. 218 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 666 KJ (158 kcal)
Protein 2.2 gram
Fedt 14.5 gram
Kulhydrat 3.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Linda  -  2012-06-27 02:50:33
Man skal først tilsætte citronsaft, når sovsen skal smages til, ellers skiller den

Emil Paulsen  -  2008-01-02 21:31:19
Denne sovs kan IKKE anbefales. kombinationen af kaffefløde og citron får den til at skille voldsomt!!