Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Marineret spegesild

Marineret spegesild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostsild

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandKilde : Sildesiden

Indsendt :



Ingredienser:
3-4 Spegesildefileter
3 dl.Eddike
4-6 spsk.Sukker
2 Skalotteløg
1 spsk.Vand
8 Hele allehånde
1 Laurbærblad
10 Hele peberkorn
 
Opskrift:
Udvand sildene efter smag og behag. Kog marinaden sammen af eddike, sukker, hakket løg, vand, let knust allehånde og peber samt laurbærblad. Skær sildefileterne i passende stykker, kom i en skål og hæld marinaden over, lad dem trække en dags tid.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 12485 gange,
og udskrevet 409 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Preben  -  2011-12-17 11:18:31
Udvandingstiden afhænger af hvor tit der skiftes vand. Normalt er 1 døgn nok: Mælk er OK, men gerne som tilsat vandet. Sildene bliver mere velsmagende hvis man kasserer den første marinade efter 1 døgn og tilsætter en ny. Jeg bruger sukker/eddike: 50/50 i min marinade.

ole   -  2011-04-18 00:29:12
hvorlænge kan de holde sig i marinaden?

Henning  -  2009-11-24 10:23:08
Jeg synes at det er vigtigt, at det oplyses hvilken udvandingstid der er den mest foretrukte. Jeg har f.eks. selv den erfaring, at udvanding bør være over 2 døgn og gerne i mælk.

Per  -  2007-11-24 20:06:39
Hele saltsild skal først flås og fileteres.