Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Brombærsauce 02

Brombærsauce 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Frugtsaucer

Hovedingrediens : Bær - Brombær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
1 lillefinthakket løg
10 g.smør
8 hakkede enebær
1 tsk.tørret timian
0.5 tsk.groft peber
1 spsk.hvedemel
1 dl.portvin
1.5 dl.hønsebouillon
200 g.friske eller frosne brombær
0.5-1 dl.piskefløde
 lidt honning
 


Opskrift:

Svits løget et par minutter i en gryde i smørret sammen med krydderierne. Drys melet over og spæd med vin og bouillon under piskning. Tilsæt halvdelen af brombærrene og kog saucen ca. 10 min. ved jævn varme. Gnid saucen gennem en sigte og varm den op med fløden. Smag til med salt, peber og honning.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 8990 gange,
og udskrevet 123 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2010-01-23 07:56:00
hvad gør jeg med den anden halv del af brombærne ??


  -  0000-00-00 00:00:00
Fantastisk til vildtretter