Brombærsauce 02

Brombærsauce 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SaucerRet : Saucer - Frugtsaucer

Hovedingrediens : Bær - Brombær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 lillefinthakket løg
10 g.smør
8 hakkede enebær
1 tsk.tørret timian
0.5 tsk.groft peber
1 spsk.hvedemel
1 dl.portvin
1.5 dl.hønsebouillon
200 g.friske eller frosne brombær
0.5-1 dl.piskefløde
 lidt honning
 
Opskrift:
Svits løget et par minutter i en gryde i smørret sammen med krydderierne. Drys melet over og spæd med vin og bouillon under piskning. Tilsæt halvdelen af brombærrene og kog saucen ca. 10 min. ved jævn varme. Gnid saucen gennem en sigte og varm den op med fløden. Smag til med salt, peber og honning.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 9793 gange,
og udskrevet 160 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2010-01-23 07:56:00
hvad gør jeg med den anden halv del af brombærne ??

  -  0000-00-00 00:00:00
Fantastisk til vildtretter