Ananas trifli

Ananas trifli, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Trifli

Hovedingrediens : Frugt - Ananas

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Ananas trifli, billede 4 Ananas trifli, billede 1 Ananas trifli, billede 2 Ananas trifli, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.Ananas, frisk
12 makroner
4 spsk.sød portvin eller sherry
2 dl.vand
20 g.sukker
2 dl.piskefløde
2 æggeblommer
2 spsk.flormelis
1 vanillestang eller 1 tsk. vanillesukker
 
Opskrift:
Skær ananasen i stykker. Hæld vand og sukker i en gryde og kog til sukkeret er smeltet. Kog ananasstykkerne ca. 10 min. og lad dem svale i lagen. Dåseananas skal bare dryppe af.

Bræk makronerne i mindre stykker og læg dem i en skål eller 4 portionsglas. Dryp portvin eller sherry over.

Pisk æggeblommer, flormelis og vanille til en luftig masse. Pisk fløden stiv og rør den i. Fordel ananasen over makronerne og hæld råcreme over.

Pynt med lidt ananas.


karakterer:
Opskriften er vist 54034 gange,
og udskrevet 1354 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

plet  -  2015-03-30 10:51:04
Kan man lave denne dessert i forvejen og bare sætte i køleskab til servering

Petrineee.<3  -  2012-08-10 16:30:27
Mig og min veninde Louise skal måske lave det her idag!:D Hvis vi altså får lov.., bare uden portvin eller cherry.., eftersom vi kun er 13:-) Men det ser toooooooooooooop lækkert ud:D<3<3

Lotte  -  2011-12-09 17:24:57
Brug altid pasteuriserede æg, når det ikke skal varmes.

karina  -  2008-09-02 15:51:49
skal det være Pasteuriserede æg??

Per  -  2007-01-03 21:59:05
Min søde tand kunne godt bruge lidt mere råcreme :D