Flødepeberrod

Flødepeberrod, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Flødepeberrod, billede 4 Flødepeberrod, billede 1 Flødepeberrod, billede 2 Flødepeberrod, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
80 gram Peberrod, revet Revet peberrod sælges gerne i breve/poser af 40 gram.
2 spsk. Hvidvinseddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Fløden piskes til skum med sukker.

Flødeskummet smages til med hvidvinseddike eller citronsaft, og fintrevet peberrod.

Serveres evt. i halve udhulede tomater.

Tips:

Kan nemt fryses, tø op nogle timer i køleskabet


karakterer:
Opskriften er vist 113589 gange,
og udskrevet 1730 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 3776 (899 kcal)
KJ pr. Pers. 944 (224 kcal)
Vægt ialt 334 gram
Vægt pr. Pers. 83 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1130 KJ (269 kcal)
Protein 3.2 gram
Fedt 22.9 gram
Kulhydrat 14.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu