Appelsincoulis - Appelsin coulis

Appelsincoulis - Appelsin coulis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Coulis (Frugtpure)

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

Ukendt oprindelseslandKilde : Matopskrifter.no

Indsendt :



Ingredienser:
4-6 appelsiner
2 dl.kogt sukkerlage
0.5 kanelstang
2 stjerneanis
50 g.usaltet smør
 
Opskrift:
Skræl appelsiner med kniv. Fjern den hvide hinde. Strimle den gule skal. Gi strimlerne et opkog 4 ganger, hver gang i nyt vand. Skær fileterne ud (både uden skind) af de skrællede appelsiner. hæld fileter og strimler i en gryde med sukkerlage, kanel og anis. Pres resten av saften fra appelsinerne i gryden. Tilsæt smør og lad saucen koge til det tykner. Afkøl.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (6 stemmer)

Opskriften er vist 21984 gange,
og udskrevet 233 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu