Hæld alle ingredienserne til marinaden sammen, undtagen majsmel. Hæld det over kødet og lad det marinere i mindst 2 timer.
Imens skæres peberfrugterne i strimler og løg i små både og sættes til side.
Når kødet er marineret færdigt tages det op af marinaden og dryppes af på noget køkkenrulle. Marinaden lægges til side og majsmelet røres i.
Steg løg og peberfrugter klare og bløde, tages af.
Lynsteg derefter kødet af et par gange i en meget varm wok.
Bland kød og grøntsager og hæld lidt af marinaden i.
Serveres i tortillas med creme fraiche og/eller guacamole.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.4
(9 stemmer)
Opskriften er vist 54805 gange, og udskrevet 580 gange.
Energi:
KJ total 9850 (2345 kcal)
KJ pr. Pers. 2462 (586 kcal)
Vægt ialt 1820 gram
Vægt pr. Pers. 455 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 541 KJ (128 kcal) Protein 8.8 gram Fedt 2.7 gram Kulhydrat 17.0 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Vinnie, Præstø - 2008-04-06 08:55:38 Vi har nylig været i Mexico hvor vi fik denne dejlige ret. Der kunne man vælge mellem 3 slags kød: okse- svine- kyllingekød eller et mix heraf. Jeg laver retten med mixed kød. Og så lader jeg retten simre med hele marinaden til kødet er godt mørt.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider