Myslibar med digestive

Myslibar med digestive, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 stk.

SlikRet : Slik - Diverse slik

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Divers gryn/korn

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
140 g.blødt smør
90 g.flormelis
10 spsk.kakao
2 pasteuriserede æg
500 g.digestive kiks (knuste)
100 g.tørrede abrikoser
100 g.tørrede figner
100 g.tørrede dadler
100 g.smuttede hakkede mandler
200 g.kokosmel
 
 Smørcreme:
100 g.blødt smør
2 spsk.mælk
380 g.flormelis
1 vaniljestang
 
 Overtræk:
200 g.chokolade
100 g.smør
 
Opskrift:
De tørrede frugter skæres i mindre stykker. Alle ingredienserne hældes i en røremaskine, og når det er rørt godt sammen, hældes massen over i en bradepande beklædt med film, og den trykkes jævnt ud. Formen sættes i køleskabet og afkøles i mindst 2 timer, den kan sagtens stå et døgn i køleskab.

Smørcreme:
Alle ingredienserne hældes i en skål og piskes sammen. Massen smøres ud på myslipladen, og formen sættes på køl endnu 1 time.

Overtræk:
Chokolade og smør smeltes over vandbad, og når det er smeltet, hældes det over på smørcremen. Formen sættes i køleskabet og er nu klar til brug, når chokoladen er størknet.

Skæres ud i barer på 10x2 cm.





karakterer:
Opskriften er vist 14039 gange,
og udskrevet 189 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu