Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Runde rugkager

Runde rugkager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 15 stk.

KagerRet : Kager - Gærkage

Hovedingrediens : Mel - Rugmel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
50 g.gær
1 lille tsk.salt
5 dl.vand
300 g.grahamsmel
200 g.rugmel
50-75 g.hvedemel til æltning og udrulning
 


Opskrift:

Vandet lunes og heri røres gær og salt ud, inde de to slags mel æltes i, dejen røres sammen med en ske. Kom lidt hvedemel på bordet og ælt dejen her, den hæver i skålen, over drysset med lidt hvedemel. i ca. 25 min. Pladerne smøres. Dejen æltes om, deles ud i ca. 15 stykker, der hver rulles ud til tynde pandekager, der lægges på de smurte plader, prikkes her eller rulles ud med en ternet kagerulle. Efterhæver 10-15 min. og bager på nederste rille ( en plade ad gangen) ca. 4 min. ved 250 grader. Rugkagerne lægges oven på hinanden, efterhånden som de bages, og dækkes med et bagestykke, så at fugtigheden bliver ved dem og brødene forbliver bløde. Er dejlig med smør og ost.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11878 gange,
og udskrevet 83 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu