Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Røget lam med honning-marineret tranebær

Røget lam med honning-marineret tranebær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Lammekød - Røget lammekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
300 g.røget lammekølle
26 g.tranebær
50 g.Akacie-honning
2 mandariner
 
 Flødepeberrod:
2 dl.piskefløde 38%
0.5 citron
1 tsk.flormelis
40 g.revet peberrod
 
 Feldsalat
 julesalat
 
Opskrift:
Honning marineret tranebær: Akacien varmes i skål i vandbad og hældes derefter i en gryde og tranebærene tilsættes. Der gives et lille opkog. Trække på køl 2 timer ved 5°.

Peberrodsalaten:
Fløden piskes let og revet peberrod, citronsaft, flormelis vendes deri. Røget lammekølle skæres i tynde skiver og formes som roser. Anret på fad, pynt med julesalat og feldsalat. Server Brødpinde dertil.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 13658 gange,
og udskrevet 347 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu