Kommentarer
Jens - 2010-07-13 20:37:50 Uha! Det kunne nemt have gået galt.
40 til en time for en mørbrad – det er hærværk, hvis dog ikke mere er til koteletter eller andet gennemstegt kød.
Vi satte stegetermometer i kødet, som var oppe på 63 grader (ups!) i løbet af ca. små 20 minutter.
Kødet var desværre ikke rødt men et sted mellem medium og lidt mere. Øv.
Men karakteren burde være oppe i den anden ende for opskriften var fantastisk! (Så bortset fra stegetiden, så må karakteren være 9!).
Super lækkert! En dejlig balance mellem det ”søde og det sure”.
Kanon opskrift!
Tine - 2010-05-14 12:13:37 Superlækkert - grillet på weberen.
gæsterne var helt vilde med menuen, så det kan bare anbefales.
Salsa Verde er forøvrigt også god til kylling
Anita 2010-05-04 - 2010-05-04 09:47:08 Marinerede mørbraden 1 timestid i 4.spsk olie, 1 hakket løg, 3 hakkede fed hvidløg og 1 håndfuld hakket krydderurter (persille, timian, osv.), inden stegning, snørres den (så den er lige tyk) skal steges ca. 35 minutter ved en vægt på 1½ kg. Ved servering kommes Salsa verde på - smager virkelig godt.
Dorte - 2009-09-14 08:35:41 Aldrig har mine gæster og jeg smagt noget så dejligt. Vi valgte dog at følge Maria's forslag. Og lavede dem til bøffer. Tilbehøret var helt klart prikken over i'et.
Yvonne - 2009-08-30 18:26:43 Er helt enig med Maria, MEGET lækkert. Spændende med salsa verde.Og spinatsalaten kan også varmt anbefales.Gæsterne ville også ha' opskriften, så det var et hit.
Maria - 2008-09-13 17:03:32 Vildt lækker opskrift. Noget af det bedste jeg har nogensinde har lavet. Jeg lavede bøffer af oksemørbrad i stedet, grillede dem og dryssede så godt med salsa verde ovenpå. Mmmmmmmums. Til bøffer af 200 g. skal påregnes 8 min på hver side og så er de stadig lidt røde i midten.
|