Hasselbackkartofler

Hasselbackkartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Hasselbackkartofler, billede 4 Hasselbackkartofler, billede 1 Hasselbackkartofler, billede 2 Hasselbackkartofler, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
12 ikke for store, lidt ovale kartofler
 salt
4 spsk.smør
 rasp
 
Opskrift:
Kartoflerne skrælles, skæres i tynde skiver, men hænger sammen i bunden. Anbringes i et smurt ildfast fad drysses med salt, pensles med smør og drysses med rasp. Steger i 40 min. ved 225 grader C. alm. ovn til de er sprøde gyldne og velsmagende.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Hasselback Kartofler

karakterer:
Opskriften er vist 54104 gange,
og udskrevet 1119 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-12-16 15:49:56
Små bacon skiver of tynde hvidløgsskiver på skift i rillerne er fantastisk. Drys også gerne kartoflerne med paprika og basilikum for smagens og synets skyld

  -   2010-12-28 18:04:58
kom 2 fed hvidløg ( knust med hvidløgapresser) sammen med smøret og pensel det på kartoflerne

  -   2009-01-28 17:13:15
Kartoflen kan også ligges i en grydeske, så skærer man heller ikke igennem.

  -   2007-11-14 13:36:26
Det er en god idé og stikke en stegenål gennem kartoflen, så skærre man ikke helt igennem