Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Strudse-Stroganoff med bacon

Strudse-Stroganoff med bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Struds - Strudsestrimler

Oprindelsesland : Rusland

RuslandIndsendt :





Ingredienser:
600 g.strudsekølle i strimler
30 g.smør til stegning
50 g.bacon i strimler
1 mellemstortløg
2 gulerødder
2 tomater
2 glashvidvin
 kalvebouillon
250 g.kantareller (gerne tørrede)
1 fedhvidløg
 timian
 salt
 peber
 


Tilbehør:
Serveres med løse ris.
Opskrift:

Løget skæres i terninger, tomaterne flås og skæres i småstykker.
Hvis kantarellerne er tørrede, lægges de i blød i vand ca. 1 time. 30 g smør brunes i en stegegryde og baconen kommes i.
Når det begynder at krympe, brunes kødstykkerne på alle sider.
Dæmp varmen og kom løgende i - de skal ikke brunes, overhæld med 2 glas hvidvin og lidt kalvesky.
Gulerødderne skæres i skiver og tilsættes sammen med tomater, hvidløg, timian, salt og peber.

Efter 1/2 time tilsættes svampene. Retten snurrer i alt ca. 1 time.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5480 gange,
og udskrevet 95 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu