Strudse-Stroganoff med bacon

Strudse-Stroganoff med bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Struds - Strudsestrimler

Oprindelsesland : Rusland

RuslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.strudsekølle i strimler
30 g.smør til stegning
50 g.bacon i strimler
1 mellemstortløg
2 gulerødder
2 tomater
2 glashvidvin
 kalvebouillon
250 g.kantareller (gerne tørrede)
1 fedhvidløg
 timian
 salt
 peber
 
Opskrift:
Løget skæres i terninger, tomaterne flås og skæres i småstykker.
Hvis kantarellerne er tørrede, lægges de i blød i vand ca. 1 time. 30 g smør brunes i en stegegryde og baconen kommes i.
Når det begynder at krympe, brunes kødstykkerne på alle sider.
Dæmp varmen og kom løgende i - de skal ikke brunes, overhæld med 2 glas hvidvin og lidt kalvesky.
Gulerødderne skæres i skiver og tilsættes sammen med tomater, hvidløg, timian, salt og peber.

Efter 1/2 time tilsættes svampene. Retten snurrer i alt ca. 1 time.

Serveres med løse ris.





karakterer:
Opskriften er vist 7446 gange,
og udskrevet 157 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu