Morkelsovs (svampesovs)

Morkelsovs (svampesovs), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SaucerRet : Saucer - Svampesaucer

Hovedingrediens : Svampe - Morkel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
150 g.lethakkede morkler
50 g.smør
1 spsk.revet rå løg
2 spsk.hvedemel
2 dl.piskefløde
 væden fra svampene
 salt
 peber
 portvin
 
Opskrift:
Morklerne, der er sorte svampe, sies fra væden, svampene hakkes og letsvitses i smørret sammen med løg og melet drysses over, inden fløden og svampevæden tilsættes. Sovsen koger igennem og smages til med salt, peber og portvin.





karakterer:
Opskriften er vist 32223 gange,
og udskrevet 653 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-12-31 14:19:03
hmm god... og let at lave :-) Godt nytår til alle :)

  -   2008-03-12 11:51:59
det er simpelthen SÅ god en ret hurra for den

  -   2007-03-20 12:38:58
Rigtig god - og let at lave

  -   2005-01-01 01:01:01
Super sauce