Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Morkelsovs (svampesovs)

Morkelsovs (svampesovs), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Svampesaucer

Hovedingrediens : Svampe - Morkel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
150 g.lethakkede morkler
50 g.smør
1 spsk.revet rå løg
2 spsk.hvedemel
2 dl.piskefløde
 væden fra svampene
 salt
 peber
 portvin
 


Opskrift:

Morklerne, der er sorte svampe, sies fra væden, svampene hakkes og letsvitses i smørret sammen med løg og melet drysses over, inden fløden og svampevæden tilsættes. Sovsen koger igennem og smages til med salt, peber og portvin.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (10 stemmer)

Opskriften er vist 26681 gange,
og udskrevet 590 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Camilla  -  2008-12-31 14:19:03
hmm god... og let at lave :-) Godt nytår til alle :)


Ulla  -  2008-03-12 11:51:59
det er simpelthen SÅ god en ret hurra for den


Louise  -  2007-03-20 12:38:58
Rigtig god - og let at lave


Svend Åge  -  0000-00-00 00:00:00
Super sauce