Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Oksekødsalat fra Thailand

Oksekødsalat fra Thailand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SalatRet : Salat - KødSalat

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt

Oprindelsesland : Thailand

ThailandIndsendt :



Ingredienser:
200 g.oksemørbrad
1 hovedsalat
1 agurk
4 forårsløg
1 rød chili
 frisk mynte
 
 Dressing:
2 spsk.citronsaft
1 spsk.fishsauce
0.5 spsk.soyasauce
0.5 tsk.sukker
 
Opskrift:
Rør dressingen sammen. Skær kødet i meget tynde strimler. Rens forårsløgene og skær dem i tynde skiver på langs. Læg halddelen af løgskiver ne ved kødet. Del chilien på langs og fjern kernerne. Skær chilikødet i tynde strimler og bland dem i oksekødet. Hæld dressingen over kødet og stil det i køleskabet i 20 min. Skyl og slyng salaten. Skræl agurken og skær den i skiver. Anret salat og agurkeskiver på et fad. Læg kødet ovenpå sammen med resten af forårsløgende og server.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 16620 gange,
og udskrevet 241 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2012-06-07 15:23:27
skal kødet ikke stegs først?