Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Vildsvinehakkebouef med syltede drueagurker

Vildsvinehakkebouef med syltede drueagurker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvinefars

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
700 g.hakket vildsvinekød
50 g.røget spæk
50 g.fersk spæk
 olivenolie til stegning
 
 Skyauce:
5 dl.kalvesky (bouillonterning + vand)
4 skalotteløg
1 løg
2 gulerødder
1 dl.rødvinseddike
3 dl.rødvin
 evt. maizenamel
 olivenolie
 salt
 hvid peber
 
 Tilbehør:
 syltede drueagurker
 rødbeder
 grønne syltede tomater
750 g.kartofler
 


Opskrift:

Det hakkede vildsvinekød og spæk røres godt sammen. Kødet deles, formes til bøffer på 200 g. Bøfferne brunes på panden i olivenolie og steges færdige i ovnen ved 200 grader C i 10-15 minutter.

Skysauce:
Skalotteløg, løg og gulerødder snittes og sauteres i olie. Tilsæt lidt rødvinseddike og rødvin og lad dette reducere et kort øjeblik. Tilsæt kalveskyen og kog op. Saucen jævnes eventuelt med maizenamel udrørt i lidt koldt vand. Saucen smages til med salt og hvid peber og sigtes.

Anretning:
Anret bøfferne med tilbehøret, sauce samt de kogte kartofler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 12207 gange,
og udskrevet 202 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu