Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Mexikansk lasange

Mexikansk lasange, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :



Ingredienser:
2 spsk.smør
500 g.hakket oksekød
1 stort hakket løg
1 ds.jalapeno dean dip
1 ps.taco eller chilli krydderimix
1 ds.flåede tomater
1 ds.hakket grøn chili
1 tsk.salt
4 dl.groft revet ost evt. hollandsk Gouda
2 dl.hytteost
1 æg
1 pk.taco shells eller nachips
 
Opskrift:
Svits kødet i smør sammen med løg. Tilsæt dean dip, krydderimis, flåede tomater, grøn chili og salt. Lad det småkoge uden låg i 10 - 15 min. Rør af og til.

Rør halvdelen af den revne ost med hytteost i en skål.

Fyld 1/3 af kødblandingen i et ildfast fad. Fordel halvdelen af osteblandingen over kødet og læg et lag nachips eller stykker af taco skaller over. Gentag med endnu et lag kød, osteblanding og nachips eller taco skaller.

Fordel resten af kødet og strø ost over.

Sæt lasagnen i ovnen i ca. 10 min ved 250 grader.

Inden servering pyntes lasagnen med var nachip eller stykker af taco skaller.

Serveres med grøn salat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (22 stemmer)

Opskriften er vist 21970 gange,
og udskrevet 425 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Bethina  -  2010-05-11 16:23:45
ELSKER mexicansk mad, men kan aldrig finde det halve af det i supermarkederne... Hvad er jalapeno dean dip ?

Per  -  2008-05-01 13:29:00
Kunne det være at æget skulle røres sammen med den revne ost og hyteosten??

gusoi  -  2008-04-21 14:03:22
hvor skal man bruke 1 egg? kan ikke se det i oppskriften.

  -  0000-00-00 00:00:00
rigtig god hvis man kan lide stærk mad