Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kantareltærte

Kantareltærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 4 stk.
HovedretterRet : Hovedretter - Madtærte

Hovedingrediens : Svampe - Kantarel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kantareltærte, billede 4 Kantareltærte, billede 1 Kantareltærte, billede 2 Kantareltærte, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Butterdej, Plade 1 pakke butterdejsplader vejer 450 gram og indeholder 6 plader
   
80 gram Kantareller, friske
100 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Muskat
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber. hvid
   
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
0.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   


Opskrift:

Rul butterdejen ud ud og beklæd 4 små tærteforme, ca 9 cm i diameter. Smør bunden af en tom tærteform og sæt denne oven i den med dejen, læg en bageplade eller andet over så butterdejen ikke trykker formene op. Bages ved 170 grader C alm. ovn i ca. 20 minutter.

Kantarellerne og løget ristes af i lidt olivenolie, krydres med muskat, salt og hvid peber, hvorefter det afkøles.

Æg og fløde piskes let sammen.

Kantarellerne lægges på butterdejsbundene og overhældes med æggemassen.

Herefter skal de bages i ovn ved 180 grader C i ca. 12 minutter

Tips:

kan eventuel tilsættes spinat og grønne urter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (6 stemmer)

Opskriften er vist 51322 gange,
og udskrevet 1428 gange.


Energi:
KJ total 4111 (979 kcal)
KJ pr. stk. 1027 (244 kcal)
Vægt ialt 450 gram
Vægt pr. stk. 112 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 913 KJ (217 kcal)
Protein 4.7 gram
Fedt 15.4 gram
Kulhydrat 15.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu