Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Kantareltærte

Kantareltærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 4 stk.
HovedretterRet : Hovedretter - Madtærte

Hovedingrediens : Svampe - Kantarel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kantareltærte, billede 4 Kantareltærte, billede 1 Kantareltærte, billede 2 Kantareltærte, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Butterdej, Plade 1 pakke butterdejsplader vejer 450 gram og indeholder 6 plader
   
80 gram Kantareller, friske
100 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Muskat
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber. hvid
   
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
0.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   


Opskrift:

Rul butterdejen ud ud og beklæd 4 små tærteforme, ca 9 cm i diameter. Smør bunden af en tom tærteform og sæt denne oven i den med dejen, læg en bageplade eller andet over så butterdejen ikke trykker formene op. Bages ved 170 grader C alm. ovn i ca. 20 minutter.

Kantarellerne og løget ristes af i lidt olivenolie, krydres med muskat, salt og hvid peber, hvorefter det afkøles.

Æg og fløde piskes let sammen.

Kantarellerne lægges på butterdejsbundene og overhældes med æggemassen.

Herefter skal de bages i ovn ved 180 grader C i ca. 12 minutter

Tips:

kan eventuel tilsættes spinat og grønne urter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (6 stemmer)

Opskriften er vist 52226 gange,
og udskrevet 1476 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu