Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Russiske æg II

Russiske æg II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ReceptionRet : Reception - Diverse reception

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 æg
50 g.majonæse
10 g.chilipepper
25 g.kaviar
 dild
 salt
 pepper
 
Opskrift:
Æggene hårdkoges, pilles og halveres. Blommen udtages, og røres med majonæse og chillipepper, som derefter kommes tilbage i den hårde hvide. Toppes me d kaviar og pyntes af med dild.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8926 gange,
og udskrevet 86 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu