Vildsvinesauce

Vildsvinesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SaucerRet : Saucer - Skysauce

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 skalotteløg
 olivenolie
1 æble (Ingrid Marie)
2 fedhvidløg
0.5 dl.balsamico
2 dl.rødvin
0.5 dl.calvados
5 dl.kraftig brun kalvesky (bouillonterning + vand)
100 g.kold usaltet smør
 salt
 hvid peber
 
Opskrift:
Skalotteløg, hvidløg og æble skæres i tern og svitses let i olivenolie. Balsamico tilsættes. Derefter tilsættes rødvin og calvados og saucen reduceres lidt. Tilsæt kalveskyen og reducer yderligere. Saucen monteres med koldt smør og smages til med salt og hvid peber. Saucen sigtes.





karakterer:
Opskriften er vist 12659 gange,
og udskrevet 307 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (54 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu