Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Vildsvinesauce

Vildsvinesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Skysauce

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 skalotteløg
 olivenolie
1 æble (Ingrid Marie)
2 fedhvidløg
0.5 dl.balsamico
2 dl.rødvin
0.5 dl.calvados
5 dl.kraftig brun kalvesky (bouillonterning + vand)
100 g.kold usaltet smør
 salt
 hvid peber
 


Opskrift:

Skalotteløg, hvidløg og æble skæres i tern og svitses let i olivenolie. Balsamico tilsættes. Derefter tilsættes rødvin og calvados og saucen reduceres lidt. Tilsæt kalveskyen og reducer yderligere. Saucen monteres med koldt smør og smages til med salt og hvid peber. Saucen sigtes.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1    (54 stemmer)

Opskriften er vist 9782 gange,
og udskrevet 256 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu