Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Jægersauce - Jægersovs

Jægersauce - Jægersovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
200 g.champignon
20 g.smør
0.5 bdt.persille
3 tomat
20 g.hakket løg
1 dl.hvidvin
1.5 dl.bouillon
2 tsk.kartoffelmel
 
Opskrift:
Rens champignonerne og skær dem i skiver. Svits dem sammen med finthakket persille i smørret. Skyl tomaten og skær den småt ud. Hak løget fint. Tilsæt tomat og løg til champignonerne. Spæd med hvidvin og lidt af bouillonen og lad det hele simre et par minutter. Smag til med esdragon, salt og peber. Rør kartoffelmel ud i lidt kold bouilon, hæld det i saucen og lad den koge op.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (7 stemmer)

Opskriften er vist 19392 gange,
og udskrevet 289 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu