Jægersauce - Jægersovs

Jægersauce - Jægersovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
200 g.champignon
20 g.smør
0.5 bdt.persille
3 tomat
20 g.hakket løg
1 dl.hvidvin
1.5 dl.bouillon
2 tsk.kartoffelmel
 
Opskrift:
Rens champignonerne og skær dem i skiver. Svits dem sammen med finthakket persille i smørret. Skyl tomaten og skær den småt ud. Hak løget fint. Tilsæt tomat og løg til champignonerne. Spæd med hvidvin og lidt af bouillonen og lad det hele simre et par minutter. Smag til med estragon, salt og peber. Rør kartoffelmel ud i lidt kold bouillon, hæld det i saucen og lad den koge op.


karakterer:
Opskriften er vist 21520 gange,
og udskrevet 303 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu