Dyrlægens natmad

Dyrlægens natmad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Pers.

SmørrebrødRet : Smørrebrød - Smørrebrød

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Dyrlægens natmad, billede 4 Dyrlægens natmad, billede 1 Dyrlægens natmad, billede 2 Dyrlægens natmad, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 stk.rugbrød
 smør
 hovedsalat
 Leverpostej
2 skiversalt kød
 Sky
 Rå løgringe
 
 Pynt:
 Karse
 tomat
 
Opskrift:
Smør brødet med smør og læg et blad hovedsalat på.

Skær skiver af leverpostej og læg på eller smør et tykt lag leverpostej på.

Læg salt kød, sky og rå løgringe over i nævnte række følge.

Pynt med karse og evt. tomatspringere.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (26 stemmer)

Opskriften er vist 59052 gange,
og udskrevet 471 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Tanja  -  2011-03-06 19:00:59
Leverpostej indeholder meget nikkel

  -  2009-05-14 10:57:10
Nej skyen på tilsidst som pynt, da ikke i mellem!

Holm  -  2007-11-04 21:50:50
- Man kommer nu skyen på først og derefter det salte kød.. :-)