champignon el.Carl Johan svampe1 bakke champignon el.Carl Johan svampe
2.5
dl.
fløde2.5 dl. fløde
kalvebouillon kalvebouillon
Opskrift:
Fileten lægges i marinade af olivenolie, soya, ingefær, peber og evt. lidt hvidløg.
Vend fileten heri og lad den stå i marinaden 1-2 timer.
Herefter lægges fileten i et ovnfast fad i en 200 grader forvarmet ovn i 40-45 min.
Fileten tages ud og overdækkes med stanniol i 20 min., således at saften fordeler sig.
Svampesauce:
Svampene skæres i tynde skiver og lægges på en varm tør pande.
Når væden er fordampet tilsættes lidt smør, salt og peber, lidt soya og lidt bouillon samt 1/4 l fløde. Lad saucen koge op.
Fileten skæres i tynde skiver, anrettes med lidt sauce, broccoli og ris, evt. en blanding af sorte og hvide ris.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 5997 gange, og udskrevet 192 gange.
Kommentarer
- 2009-09-04 11:56:19 Kødet blev lidt tørt og sovsen krævede extra væde - ellers en god opskrift
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider