Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Marineret Strudsefilet med svampesauce

Marineret Strudsefilet med svampesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Struds - Strudsefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1200 g.strudsefilet
2 dl.olivenolie
0.5 dl.soya
1 spsk.stødt ingefær
1 bakkechampignon el.Carl Johan svampe
2.5 dl.fløde
 kalvebouillon
 


Tilbehør:
broccoli og ris, evt. en blanding af sorte og hvide ris.
Opskrift:

Fileten lægges i marinade af olivenolie, soya, ingefær, peber og evt. lidt hvidløg.
Vend fileten heri og lad den stå i marinaden 1-2 timer.
Herefter lægges fileten i et ovnfast fad i en 200 grader forvarmet ovn i 40-45 min.
Fileten tages ud og overdækkes med stanniol i 20 min., således at saften fordeler sig.

Svampesauce:
Svampene skæres i tynde skiver og lægges på en varm tør pande.
Når væden er fordampet tilsættes lidt smør, salt og peber, lidt soya og lidt bouillon samt 1/4 l fløde. Lad saucen koge op.

Fileten skæres i tynde skiver, anrettes med lidt sauce, broccoli og ris, evt. en blanding af sorte og hvide ris.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5565 gange,
og udskrevet 133 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2009-09-04 11:56:19
Kødet blev lidt tørt og sovsen krævede extra væde - ellers en god opskrift