Romæg

Romæg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 Portioner

SlikRet : Slik - Påskeæg

Hovedingrediens : -

HøjtidPåske

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
100 g.smør
100 g.flormelis
1 tsk.vanillesukker
2 lagkagebunde
2 spsk.rom
1-2 spsk.kakao
 
 Pynt:
 krymmel
 
Opskrift:
Rør smør og flormelis cremet og tilsæt vanillesukker, smuldrede kagebunde, rom og kakao. Stil massen køligt ½-1 time. Form den til æg og tril dem i krymmel. Opbevares køligt.


karakterer:
Opskriften er vist 10340 gange,
og udskrevet 185 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu