Ælt marcipanen med den ønskede mængde smag og del den i 12 stykker.
Form dem til æg og stil dem koldt.
Smelt chokoladen over vandbad.
Dyp æggene et ad gangen i chokoladen og læg dem på en plade med bagepapir.
Drys med pynt og lad chokoladen stivne.
Smeltet chokolade:
Hak chokoladen groft og smelt 2/3 af chokoladen i en skål over vandbad.
Tag skålen op af vandbadet og tilsæt den sidste tredjedel af den hakkede chokolade under omrøring.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(8 stemmer)
Opskriften er vist 15566 gange, og udskrevet 221 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider