Nougatæg

Nougatæg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Portioner

SlikRet : Slik - Påskeæg

Hovedingrediens : Diverse produkter - Nougat

HøjtidPåske

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
200 g.ren rå marcipan
75 g.Nougat, blød
125 g.lys chokolade
50 g.hvid chokolade
 
Opskrift:
Del marcipanen i ca. 12 stykker og tril dem til kugler. Skær kuglerne midt over og tryk en fordybning i hver halvdel. Del nougaten i 12 stykker og tril dem til kugler. Læg en nougatkugle i den ene halvdel af marcipankuglerne og saml dem igen med den anden halvdel. Tril kuglerne til æg og vend dem i smeltet lys chokolade. Læg dem på en plade med bagepapir. Smelt den hvide chokolade og lav et siksakmønster ved at dryppe chokoladen fra en gaffel. Lad chokoladen stivne.


karakterer:
Opskriften er vist 14500 gange,
og udskrevet 271 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu