Bombe en Bellevue
Indsendt : Red : |
|
|
Pistacieparfait:
Sukker og glucose koges op til 121 grader. Æggeblommerne piskes luftige, sukker/glucosemassen hældes i under piskning. Pistaciepuréen og den piskede fløde vendes forsigtigt i massen. Crémen hældes herefter i forme og fryses. Jordbærsorbet: Jordbær og sukker blendes eller puréres gennem en sigte. Køres på ismaskine til grødkonsistens. Har man ikke en ismaskine, sættes puréen på frost, og man omrører med jævne mellemrum, til puréen har grødkonsistens. Isformen beklædes med en kappe af pistacieparfait og centrum fyldes med jordbærsorbet. Dekoration: Bomben overtrækkes med flødechokolade. En marcipanrose anbringes på toppen, og kanten garneres med halve ferskner spækket med mandelfileter Tips: Pistacieparfaiten skal ikke fryses helt, men stadig være blød så den kan smøres ud i isbombeformen. En traditionel isform er af klokkeformet metal med fod og låg. Nogle forme har en skrue i bunden, der skal strammes, når formen er fyldt op. når skruen løsnes kommer der luft til isen så den er nemmer at vende ud. Isbomben kan fryses i andre typer af forme, helst med slip let beklædning så isen slipper nemmere. |
|
Opskriften er vist 12755 gange,
og udskrevet 123 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne