Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Grand Marnier isbombe

Grand Marnier isbombe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Isbombe

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
250 g.abrikos rå
1 dl.kvark 45+
1.2 dl.sukker
2.5 dl.fløde 38% piskefløde
2.25 spsk.Grand Marnier
0.5 tsk.citronsaft friskpresset
250 g.ananas rå
 
Opskrift:
Grand Marnieris:
Fjern kernerne i abrikoserne (de skal være meget modne) og blend dem eller passèr dem igennem en sigte. Pisk abrikospurè, halvdelen af sukker og kvark og fløde sammen i en skål.

Fyld ismassen i en fryseform og stil den i fryseren i 3 timer. Rør jævnligt i den, til den er fast og vend Grand Marnier i den.

Ananasis:
Benyt samme fremgangsmåde, dog erstattes Grand Marnier af citronsaft.

Skyl så en afkølet bombeform eller en plasticskål (2 liter) med rund bund. Tag Grand Marnierisen ud af fryseren og lad den stå til den er til at forme. Beklæd isformens inderside med ¾ af isen. Stil formen tilbage i fryseren til isen er gennemfrossen. Stil også resten af isen i fryseren. Tag ananasisen ud af fryseren og lad den tø let op, til den er til at forme. Fyld hulningen i isformen med ananasisen og luk af med resten af Grand Marnierisen. Frys bomben yderligere 2 timer.

Ved servering dyppes formen i lunkent vand og bomben slås ud på et fad. Pynt evt. med friske abrikoser og mynteblade.

Tips:

Man kan erstatte de friske abrikoser med konserves og tilsvarende med ananas.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8813 gange,
og udskrevet 91 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu