Alle grøntsagerne skæres i tern og kommes i en skål.
Der drysses salt på efter behov.
Fåreosten rives henover i et tykt lag.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(15 stemmer)
Opskriften er vist 22751 gange, og udskrevet 268 gange.
Kommentarer
En bulgare - 2010-08-04 21:39:43 Der ud over skal der tilsættes helst ovnbagte snakpiberfrugter som er rensede og skåret i skiver, frisk hakket persille, salt er obligariorisk, solsikkeolie og balsamiko eller vindrueedike efter eget smat... Feta eller hvis ost, revet til pynt over salaten
poul pedersen - 2008-09-10 11:33:26 det er squ da en god opskrift...
spis salaten med noget "rakia" :)
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider