der er 2 måder man kan lave denne milkshake på - men den eneste forskel er indgredienserne.
Det hele kommes i en blender og blendes sammen.. dog er det en god idé at komme isen i først og langsomt tilsætte mælken.
Men bruges ingredienserne fra nr. 2 så SKAL chokoladen hakkes først.
Man kan blende det hele sammen så lang tid som det ønskes - men den er bedste med lidt is klumper i (så isen ikke er blevet blendet helt i stykker).
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(30 stemmer)
Opskriften er vist 20348 gange, og udskrevet 266 gange.
Kommentarer
Melissa - 2010-12-27 16:48:26 mmmmmm!
Milkshaken mi8nder mig om en dejlig cafe' restaurante, det er meget lækkert og udfoldende for mine smagsløg.
8 med pil op :-)
roested - 0000-00-00 00:00:00 jeg syntes at den er rigtig god men det er ikke den beste jeg har smarkt :-)
Mille - 0000-00-00 00:00:00 mums - den er virkelig god:D kan klart anbefales!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider