Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kylling lasange med spinat

Kylling lasange med spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingetern

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kylling lasange med spinat, billede 4 Kylling lasange med spinat, billede 1 Kylling lasange med spinat, billede 2 Kylling lasange med spinat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.kyllingfilet i små stykker
1 spsk.olivenolie
 
1 stort løg hakket
2 fedknust hvidløg
450 g.hakkede tomater dåse
70 g.koncentreret tomatpure
2 dl.vand
1 bouillonterning kylling
1 tsk.oregano tørret
 
900 g.hakket spinat
5 dl.mornaysauce
 lasagneplader
 
Opskrift:
Brun kyllingen i en gryde. Tilsæt løg og hvidløg og rør godt rundt. Tilsæt tomater og tomatpure samt vand, bouillonterning og oregano og lad det små simre 20 minutter.

Smag til med salt og peber.

Smør et firkantet fad. læg skiftevis tomatsauce, spinat og lasagneplader i fadet. Afslut med mornaysauce.

bages i ovnen 45 minutter 200 grader C. alm. ovn.

Serveres med en god salat og hvidløgsflute


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (116 stemmer)

Opskriften er vist 54454 gange,
og udskrevet 1629 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

anettelist  -  2014-06-15 13:26:19
kan ikke se at det skulle gøre en forskel på retten om den er stavet rigtigt?!! den smager rigtig dejligt.

Rune Toft  -  2012-09-19 16:33:38
Sådan staver man ikke til lasagne.

Mikkel  -  2010-06-25 09:58:14
Jeg lavede den igår og tilsatte en masse frisk oregano og timian fra haven. Og den blev dælme lækker. Dog brugte jeg ikke færdiglavet Mornay, men lavede den selv. Jeg brugte kun 500 gram frossen spinat og hakket kylling frem for stykker. Det kan anbefales!

Lea  -  2009-05-10 12:37:56
Denne opskrift er super lækker, ja det er faktisk blevet vores livret herhjemme. Tak for den :-)

nusnus68  -  2008-11-10 17:59:07
mangler noget mere smag.