topping-ost (vælg selv jeg bruger gerne cheddar) topping-ost (vælg selv jeg bruger gerne cheddar)
salt salt
peber peber
Opskrift:
hak løg, squash og porrer og skiv gulerødderne tyndt
spinaten skylles og drænes, og drænes, og drænes...
skær/del ørredfiletterne i små stykker.
løg, porrer og squash svitses i olien på panden og efter 3-4 minutter tilsættes ørred samt salt og peber.
lad det stå i 4-5 minutter ved høj varme.
skær tomaterne i skiver.
i et ovnfast fad kommes nu skiftevis et lag grøntsager, et lag spinat, en omgang mornay sauce og et lag lasagneplader - afhængig af hvor vild man er med tomater kan man flerdoble mængden, men de indgår her som et lag for sig selv (jeg lægger mit ene lag midterst i lasagnen)
spinat og grønt mister ca 40% fylde ved stegning/dræning, så vær lidt nærig pr lag eller brug mere grønt
uanset hvor meget man dræner sin spinat inden lagdelingen vil den give en del væske til lasagnen, så lad den lige stå 4-5 minutter efter den er kommet ud af ovnen; så kan den nå at sætte sig.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(5 stemmer)
Opskriften er vist 12358 gange, og udskrevet 269 gange.
Kommentarer
- 0000-00-00 00:00:00 Jeg har bagt den i 35 min. ved 200ºC
Karen - 0000-00-00 00:00:00 Jeg mangler tid og temperatur.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider