Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Ørredlasagne

Ørredlasagne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 ørredfiletter (u/skind)
3-4 porrer
2-3 tomater
1 stort rødløg
4 gulerødder
1 squash
2 poserspinat
0.5 pk.lasagneplader
1.5 kartonmornaysauce
0.5 spsk.olivenolie
 topping-ost (vælg selv jeg bruger gerne cheddar)
 salt
 peber
 
Opskrift:
hak løg, squash og porrer og skiv gulerødderne tyndt spinaten skylles og drænes, og drænes, og drænes...

skær/del ørredfiletterne i små stykker.

løg, porrer og squash svitses i olien på panden og efter 3-4 minutter tilsættes ørred samt salt og peber.

lad det stå i 4-5 minutter ved høj varme.

skær tomaterne i skiver.

i et ovnfast fad kommes nu skiftevis et lag grøntsager, et lag spinat, en omgang mornay sauce og et lag lasagneplader - afhængig af hvor vild man er med tomater kan man flerdoble mængden, men de indgår her som et lag for sig selv (jeg lægger mit ene lag midterst i lasagnen) spinat og grønt mister ca 40% fylde ved stegning/dræning, så vær lidt nærig pr lag eller brug mere grønt

uanset hvor meget man dræner sin spinat inden lagdelingen vil den give en del væske til lasagnen, så lad den lige stå 4-5 minutter efter den er kommet ud af ovnen; så kan den nå at sætte sig.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (5 stemmer)

Opskriften er vist 11967 gange,
og udskrevet 263 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg har bagt den i 35 min. ved 200ºC

Karen  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg mangler tid og temperatur.