Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kyllingegullasch

Kyllingegullasch, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingetern

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kyllingegullasch, billede 4 Kyllingegullasch, billede 1 Kyllingegullasch, billede 2 Kyllingegullasch, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
2 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Paprika, edelsuss
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
140 gram Tomatpure. koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
5 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Løse ris:
7 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Kyllingefileterne skæres i tern.

Løget hakkes og steges let i smør sammen med kyllingeternene.

Heri tilsættes paprika, salt, peber, tomatpure og bouillon. Det hele småsnurrer i 10 minutter.

Smages til og serveres med løse ris og evt. grønne bønner.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (113 stemmer)

Opskriften er vist 135891 gange,
og udskrevet 4276 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 9846 (2344 kcal)
KJ pr. Pers. 2461 (586 kcal)
Vægt ialt 2592 gram
Vægt pr. Pers. 648 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 379 KJ (90 kcal)
Protein 7.0 gram
Fedt 1.6 gram
Kulhydrat 12.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2016-12-13 18:01:59
Tilsat champignon og ærter bliver retten endnu bedre

  -  2013-10-08 14:01:38
tak for det ):)):):):): det vil jeg prøve til mine børnebørn vh birgitte

  -  2013-08-20 15:55:56
Rigtig god grundopskrift, og at tilføje en masse grøntsager gør den kun bedre! (og sundere) Jeg tilføjede gulerødder, champignon, squash, pebberfrugt og lidt blomkål. En anden justering man kan gøre er krydderierne. Jeg brugte stærk røget paprika, chili og en anelse cayennepeber.

Zenia  -  0000-00-00 00:00:00
Alletiders opskrif,dejlig nem og hurtig

Susanne  -  0000-00-00 00:00:00
Elsker det :-)

Birgit Larsen  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg kom også 2 gulerødder i, det var godt