røget laks af god kvalitet i tynde skiver 500 g. røget laks af god kvalitet i tynde skiver
1-2
spidskål (8-10 blade) 1-2 spidskål (8-10 blade)
400
g.
hvide asparges 400 g. hvide asparges
200
g.
frisk flødeost peber 200 g. frisk flødeost peber
Dildpesto: Dildpesto:
40
g.
nippet dild 40 g. nippet dild
4
spsk.
olivenolie 4 spsk. olivenolie
2
spsk.
citronsaft 2 spsk. citronsaft
50
g.
pinjekerner 50 g. pinjekerner
1
tsk.
salt 1 tsk. salt
peber peber
Desuden: Desuden:
1
l.
grøn salat gerne forskellige slags 1 l. grøn salat gerne forskellige slags
Tilbehør: Tilbehør:
Italienske flutes Italienske flutes
Opskrift:
Del spidskålen i blade.
Kog dem i ca. 4 min. i letsaltet vand, og afdryp og afkøl dem i en sigte.
Dup dem tørre med et rent viskestykke.
Skær den groveste del af stokken på bladene væk.
Rul 2 stykker plastfolie ud i en længde af 50 cm.
Fordel spidskålsbladene på folien til rektangler a 30 x 15 cm.
Læg lakseskiverne over, smør flødeosten på, og krydr med peber.
Skær den træge ende af aspargesene.
Kog aspargesene i letsaltet vand i ca. 12 min.
Afdryp og afkøl dem i en sigte.
Dup dem helt tørre med et rent viskestykke.
Læg aspargesene over laksen.
Rul sammen til ruller, og læg dem koldt natten over.
Skær rullerne ud på skrå.
Kom alle ingredienserne til dildpestoen i en blender, og miks det sammen.
Fordel lidt grøn salat på 10 tallerkner.
Læg et stykke lakserulle på hver tallerken, og dryp med dildpesto omkring rullen.
Server med flute til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 11278 gange, og udskrevet 155 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider