Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Lakseruller med asparges og spidskål

Lakseruller med asparges og spidskål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.røget laks af god kvalitet i tynde skiver
1-2 spidskål (8-10 blade)
400 g.hvide asparges
200 g.frisk flødeost peber
 
 Dildpesto:
40 g.nippet dild
4 spsk.olivenolie
2 spsk.citronsaft
50 g.pinjekerner
1 tsk.salt
 peber
 
 Desuden:
1 l.grøn salat gerne forskellige slags
 
 Tilbehør:
 Italienske flutes
 
Opskrift:
Del spidskålen i blade. Kog dem i ca. 4 min. i letsaltet vand, og afdryp og afkøl dem i en sigte. Dup dem tørre med et rent viskestykke. Skær den groveste del af stokken på bladene væk. Rul 2 stykker plastfolie ud i en længde af 50 cm. Fordel spidskålsbladene på folien til rektangler a 30 x 15 cm. Læg lakseskiverne over, smør flødeosten på, og krydr med peber. Skær den træge ende af aspargesene. Kog aspargesene i letsaltet vand i ca. 12 min. Afdryp og afkøl dem i en sigte. Dup dem helt tørre med et rent viskestykke. Læg aspargesene over laksen. Rul sammen til ruller, og læg dem koldt natten over. Skær rullerne ud på skrå. Kom alle ingredienserne til dildpestoen i en blender, og miks det sammen. Fordel lidt grøn salat på 10 tallerkner. Læg et stykke lakserulle på hver tallerken, og dryp med dildpesto omkring rullen. Server med flute til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11047 gange,
og udskrevet 151 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu