Lakseruller med skalddyrssauce

Lakseruller med skalddyrssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
300 g.laksekød uden skind og ben
1.5 dl.piskefløde
2 æggehvider
1.5 spsk.maizena
1 tsk.salt
1 spsk.sherry
0.5 tsk.paprika
5 dl.fiskesuppe eller bouillon
 
 Sauce
20 g.margarine
2.5 spsk.hvedemel
3 dl.fiskesuppe eller 0.5 vand og 0.5 tør hvidvin
0.5 dl.fløde
200 g.rejer eller krabbekød eller halvt af hver
 salt
 peber
 
Opskrift:
Laksekødet mixes i blender eller food processor med piskefløde, æggehvider, maizena og salt. (evt over 2 gange) Farsen smages til med sherry og paprika. Farsen formes med en ske til aflange boller der koges ca 5 min i fiskesuppe. Saucen: Margarinen smeltes i en gryde, melet drysses i, og der spædes med fiskesuppen fra bollerne under piskning. Fløde og rejer eller krabber kommes i saucen. Smages til med salt og peber og tilsættes laksebollerne. Serveres flutes og grøn salat





karakterer:
Opskriften er vist 7392 gange,
og udskrevet 95 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu