laksekød uden skind og ben 300 g. laksekød uden skind og ben
1.5
dl.
piskefløde 1.5 dl. piskefløde
2
æggehvider 2 æggehvider
1.5
spsk.
maizena 1.5 spsk. maizena
1
tsk.
salt 1 tsk. salt
1
spsk.
sherry 1 spsk. sherry
0.5
tsk.
paprika 0.5 tsk. paprika
5
dl.
fiskesuppe eller bouillon 5 dl. fiskesuppe eller bouillon
Sauce Sauce
20
g.
margarine 20 g. margarine
2.5
spsk.
hvedemel 2.5 spsk. hvedemel
3
dl.
fiskesuppe eller 0.5 vand og 0.5 tør hvidvin 3 dl. fiskesuppe eller 0.5 vand og 0.5 tør hvidvin
0.5
dl.
fløde 0.5 dl. fløde
200
g.
rejer eller krabbekød eller halvt af hver 200 g. rejer eller krabbekød eller halvt af hver
salt salt
peber peber
Opskrift:
Laksekødet mixes i blender eller food processor med piskefløde, æggehvider, maizena og salt. (evt over 2 gange) Farsen smages til med sherry og paprika. Farsen formes med en ske til aflange boller der koges ca 5 min i fiskesuppe. Saucen: Margarinen smeltes i en gryde, melet drysses i, og der spædes med fiskesuppen fra bollerne under piskning. Fløde og rejer eller krabber kommes i saucen. Smages til med salt og peber og tilsættes laksebollerne. Serveres flutes og grøn salat
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 6809 gange, og udskrevet 79 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider