pæne store el. 12 mindre skv.røget laks6 pæne store el. 12 mindre skv.røget laks
Fyld: Fyld:
150
g.
meget frisk fersk laksefilet150 g. meget frisk fersk laksefilet
1
lille stk. rodselleri på ca.100 g.1 lille stk. rodselleri på ca.100 g.
3
spsk.
cremefraiche 38%3 spsk. cremefraiche 38%
1-2
spsk.
klippet purløg1-2 spsk. klippet purløg
salt salt
peber peber
Tilbehør: Tilbehør:
1
mellemstor gulerod1 mellemstor gulerod
1
lille courgette1 lille courgette
Citroncreme: Citroncreme:
1
dl.
piskefløde1 dl. piskefløde
1
spsk.
citronsaft1 spsk. citronsaft
Purløg Purløg
Opskrift:
Tilbehør: Skræl guleroden, skær gulerod og courgette i meget tynde skiver og kog dem lige netop møre i letsaltet vand. Lad dem dryppe af i en sigte og stil dem til side.
Skræl sellerien , riv den på den fine side af råkostjernet og bland den med lidt citronsaft. Hak den ferske laks groft med en kniv og bland den i en skål med selleri, cremefraiche, salt, peber og purløg.
Læg en skefuld laksefars midt på hver skive røget laks og rul den sammen.
Pisk fløden godt halvstiv med citronsaft og purløg. Anret 1 hel eller 2 halve lakseruller til hver sammen med lidt citroncreme. Læg grøntsagerne ved siden af og pynt med purløg
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 10279 gange, og udskrevet 156 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider