Lakseruller med tomatharissa

Lakseruller med tomatharissa, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :     

Ingredienser:
8 arkforårsrulledej ca. 20x20 cm (købes frossen)
400 g.laksekød
1 lime saft og reven skal heraf
0.5 rød chili
1 tsk.salt
1 spsk.rasp
 olie til stegning
 
 Tomatharissa:
4 tomater
1 spsk.tomatpure
1 lime reven skal og saft heraf
0.5 dl.olivenolie
1 tsk.cayennepeber
 salt
 peber
 sukker
 
Opskrift:
Tø dejen op og skil arkene ad. Hak laksekødet med en kniv – eller hak det groft i en foodprocessor. Bland laksekødet med lime saft og skal, hakket chili, salt og rasp. Sæt farsen i køleskabet en times tid.

Del farsen i otte lige store dele. Læg en del fars på en plade forårsrulledej, fold siderne ind og tril dejen som en forårsrulle.

Frituresteg rullerne i olie til de er gyldne. Læg dem på fedtsugende papir.

Tomatharissa:
Skær tomaterne i små bidder. Miks alle ingredienserne med en stavblender og smag til med salt, peber og et nip sukker.

Spis rullerne nystegte og sprøde med den stærke sauce.





karakterer:
Opskriften er vist 5658 gange,
og udskrevet 130 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu