krydderuter f.eks. estragon el. purløg krydderuter f.eks. estragon el. purløg
2
rødspættefileter 2 rødspættefileter
1
håndfuld bøgeblade 1 håndfuld bøgeblade
Opskrift:
Skær laksen i mindre terninger. Kom den i en foodprocessor og drys salt over. Kør ved høj hastighed i 10 sekunder til fisken samler sig i en lille klump. Tænd igen og hæld langsomt æggehviden i - dog max 10 sek. Stænk med tabasco og drys med lidt krydderurt og tænd igen og høld fløden i - i en tynd stråle - max 10 sek. Farsen er færdig.
Bred et stykke alufolie, kun lidt bredere end køkkenets største gryde ud på køkkenbordet, læg et stykke pabepapir over og læg et par bøgeblade herover. Fordel så de to rødspættefiletter over bladene. Drys med lidt salt og hvid peber og spred farsel ud over fiskene. Rul nu det hele sammen - som til roulade - luk så tæt som muligt. Bring en stor gryde vand i kog og sænk rullen heri. Skru ned og lad rullen pochere i 10-12 min. Tag den op og lad den køle lidt af før den skæres i skiver og anrettes med salat og friske bøgeblade og egebladssalat, purløg og lidt flute.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 5584 gange, og udskrevet 78 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider